Bæredygtighed

Klimaklar Virksomhed er et koncept vi har udviklet, som inddrager klima og andre væsentlige kriterier i forhold til bæredygtighed.

Bæredygtig udvikling defineres i Brundtlandrapporten, som den udvikling, der opfylder de nuværende generationers behov uden at mindske fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov.

Brundtlandrapportens definition er et godt udgangspunkt.

Hvad er status på Klimaklar Virksomhed?

Vi oplever, at flere og flere virksomheder arbejder med risikovurdering i forbindelse med klima og bæredygtighed. Der er især 2 spørgsmål, som kan være interessante at få besvaret for virksomheden:

  1. Hvilke muligheder er der?
  2. Hvor står vi nu?

Vi kan hjælpe jeres virksomhed enten med at komme i gang eller med at komme videre i et bæredygtighedsforløb. Vi kortlægger status, foreslår konkrete mål og giver jer et overblik over jeres muligheder og risici i forhold til klimaforandringer.

Klimaklar Virksomhed

Vores vision er, at vi ønsker at styrke vores kunders konkurrenceevne nu og i fremtiden ved at inspirere og medvirke til, at virksomhederne udfører deres opgaver på den enkleste og mest bæredygtige måde uden, at der gås på kompromis med kvalitet, arbejdsmiljø, miljø eller produktsikkerhed.

Bæredygtighed er grundlaget for den grønne omstilling. Dertil kommer også menneskers arbejdsforhold og virksomhedens vækstmuligheder.

Vi tilbyder et koncept som vi kalder Klimaklar Virksomhed. Vores mål er, at virksomheden får et overblik over, hvor virksomheden står i forhold til den grønne omstilling, hvordan man fastholder de gode arbejdspladser og vækster samtidig med.

Vi hjælper jer i forløbet med Klimaklar Virksomhed med:

  • CO2-regnskab i henhold til GHG-protokollen
  • Klimarisiko- og Mulighedsanalyse
  • Bæredygtighed i ledelse, HR, økonomi, vækstmuligheder og bæredygtighed i salget
  • En gennemgang af jeres forretningsmodel, og en kortlægning af muligheder og risici i forhold til klimaforandringer
  • Bæredygtighedsstrategi og CSR
  • Code of Conduct

Du kan læse mere om os her.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere.

#paspådigogdine

Vil du vide mere om miljø?

Kontakt Kåre herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.