Ergonomi

Ergonomi - kroppen i arbejde. Ved du om du løfter rigtigt? Bruger du dit hæve-sænke bord?

Vi har mange års erfaring i at lave ergonomisk gennemgang på arbejdspladser, så man får udført arbejdet på en god måde.
De ergonomiske arbejdsmiljøforhold bord, stol og PC gennemgås med den enkelte medarbejder. Medarbejderen undervises og rådgives i gode arbejdsstillinger og der indstilles og justeres sammen med medarbejderen.

Eventuelle gener vurderes og der rådgives herefter – det kan også være, at et problem kan løses gennem undervisning eller gennem arbejdsmiljøorganisationens arbejde. Vi lægger vægt på ”learning by doing” i et roligt tempo i undervisningen og at det skal være nemt at gå til efterfølgende.

Vi har stor erfaring inden for mange brancher med at gennemføre ergonomisk gennemgang og afholde ergonomiske kurser, hvor vi lægger vægt på at inddrage den enkelte medarbejder så meget som muligt.

ergonomi hæve-sænkebord hævesænkebord

Vores ergoterapeut siger altid "at den næste arbejdsstilling er den bedste", så holdes kroppen i bevægelse.

Vi gennemgår sammen med medarbejderen eller arbejdsmiljøorganisationen:

  • Arbejdsplads
  • Arbejdsstedet
  • Udstyr og redskaber
  • Hjælpemidler
  • Arbejdsgange og -metoder
  • Hastighed og frekvens i opgaver
  • Belysning og genskin
  • Ensformighed
  • Ensidigt gentaget arbejde

At se på ergonomi og en ergonomisk gennemgang er en god investering i virksomheden og for medarbejderne.

Ergonomi - kroppen i arbejde

Når man udfører sit arbejde, er det vigtigt, at man tænker over sine bevægelse. Det er vigtigt, at man løfter rigtigt og gør brug af de virkemidler, som arbejdspladsen stiller til rådighed.

På mange arbejdspladser oplever vi medarbejdere, der oplever fysiske gener af arbejdet. Ofte skyldes det uhensigtsmæssige arbejdsgange og vaner, der nemt kan ændres, når man bliver bevist om de uhensigtsmæssige mønstre i ens arbejdsgange.

Vi har lang erfaring i ergonomisk gennemgangs af arbejdspladser i mange forskellige brancher, hvor vi rådgiver de enkelte medarbejdere til mere hensigtsmæssige og skånsomme arbejdsgange.

Ergonomi rådgivning på højt niveau

Vores dygtige konsulenter har stor viden om ergonomi, og vi har hjulpet en lang række virksomheder med ergonomisk gennemgang af arbejdspladsen, hvor vi kortlægger uhensigtsmæssige mønstre, så disse områder kan blive forbedret.

Vi gennemgår de ergonomiske arbejdsforhold, som borde, stole osv. for den enkelte medarbejder. I vores gennemgang af arbejdspladsen og arbejdsforholdene for de enkelte medarbejdere ser vi på en række faktorer, der har betydning i forhold til ergonomi. Det kan være arbejdsgange og metoder, redskaber, udstyr, belysning, temperatur og meget andet, der har en betydning for den enkelte medarbejder.

En ergonomisk gennemgang er en god investering. For virksomheden og den enkelte medarbejder.

Er du mere interesseret i en arbejdspladsvurdering på alle arbejdsmiljøområder, herunder inklusiv også det fysiske, kemiske, biologiske og psykiske samt ulykkesrisici, kan vi også klare det. Du er under alle omstændighed meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud.

#pasgodtpådigogdine

Vil du vide mere om arbejdsmiljø?

Kontakt Jesper herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.