Kvalitetskoordinator

IMG_48131-244x300Vicath EQ tilbyder koordinatorservice med vedligehold af kvalitetsledelse. Vi står for det praktiske arbejde omkring kvalitetsstyringen i samarbejde med jeres virksomhed. Det er en god og nem løsning, hvad enten man arbejde med KS på byggepladser eller certificeres efter ISO 9001. Vi tilbyder også koordinatorservice på miljø, fødevaresikkerhed, arbejdsmiljø, sikkerhedsleder, byggepladsstyring og som sikkerhedsrådgiver.

Flere og flere virksomheder benytter en af Vicath EQ’s medarbejdere til koordinering af særligt udvalgte områder, bl.a. tilbyder vi løbende vedligehold af kvalitetsledelse.
Hvad enten man arbejder med KS på byggepladser eller er certificeret efter ISO 9001, tilbyder vi at lave det praktiske arbejde i forbindelse med vedligehold af kvalitetsledelsessystemet i tæt samarbejde med jeres virksomhed.

Vi kalder det koordinatorservice.

I mange år har vi haft kvalitetsledelse som et af vores kerneområder, så koordinatorservice kan være en god måde at bruge vores erfaringer på.

Opgaven som kvalitetskoordinator består typisk i årligt vedligehold og planlægning af kvalitetsledelsessystemet, opdatering af kvalitetshåndbogen, ajourføring af kvalitetsmål. Dokumenter gennemgås og ajourføres ved Interne audits. Kvalitetspolitikken vurderes. Der udarbejdes forslag til procedurer og instruktioner i tæt samarbejde med virksomheden. Der afholdes kundetilfredshedsanalyser. Der deltages i ledelsens evaluering, evt. medvirken ved ekstern audit samt løbende rådgivning om kvalitet.

I forløbet kan der være brug for undervisning af medarbejdere, som vi også gerne udfører. Undervisningen gennemføres med medarbejderne i aktiv deltagelse ud fra jeres ønsker omkring emnevalg.

Vi tilbyder også koordinatorservice på miljø, fødevaresikkerhed, arbejdsmiljø, sikkerhedsleder, byggepladsstyring og som sikkerhedsrådgiver.

Vil du vide mere om kvalitet?

Kontakt Kåre herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.