Kvalitetsledelse

kvalitetsledelse-210-300x167Kvalitetsledelse er frivillig og certificeres ofte efter ISO 9001. Vi kan hjælpe med at lave systemet fra start til slut og rådgiver også gerne på de enkelte dele: opbygning, kvalitetsplan, målinger, intern audit. Vi har længe haft kvalitetsledelse som kerneområde.

Ved kvalitetsledelse er kvalitet en del af den daglige drift. På linje med f.eks. salg, økonomi og IT.

Kvalitetsledelse er frivillig, hvor virksomheden har tilsluttet sig den internationalt anerkendte standard ISO 9001.

Tanken bag kvalitetsledelse bygger på at ensarte virksomhedens arbejdsgange og produktion, at sikre levering af den aftalte kvalitet og gradvist at opnå forbedringer og at gavne virksomhedens image.

nr.-41-228x300Mange virksomheder, som har indført kvalitetsledelse, oplever: bedre brug af ressourcer – menneskelige som økonomiske, færre reklamationer og interne afvigelser, større ensartethed i produkter, bedre overblik over opgaver og produktion.

Rådgivningsbehovet til den enkelte virksomhed tilpasses efter ønske. Vicath EQ ApS kan f.eks. hjælpe med: Opbygning af kvalitetsledelsessystemet og indledende gennemgang. Vi er også behjælpelige med at udarbejde kvalitetspolitik, diverse procedure og instruktioner i forbindelse med kvalitetsplanen.

I forløbet kan der også være brug for undervisning af medarbejdere, som vi også kan udføre. Undervisningen gennemføres med medarbejderne i aktiv deltagelse ud fra jeres ønsker omkring emnevalg.

Inden en evt. certificering skal der foretages intern audit, som vi er specialister i. Vi kan også sidde med ved ekstern audit, hvis virksomheden ønsker dette.

Vil du vide mere om kvalitet?

Kontakt Kåre herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.