CE-mærkning DS/EN 1090

En af vores dygtige lead auditorer, Thomas Lykke sørensen, har mange års erfaring med CE-mærkning DS/EN 1090.

CE-mærkning DS/EN 1090 har vi stor erfaring med. Arbejder I med bærende komponenter af stål og aluminium, der på en eller anden måde indgår i byggeriet? Det kan f.eks. være facade- eller blikkenslagerrelateret arbejde.  Fra 1. juli 2014 kræves der certificering efter DS/EN 1090. Det gælder både virksomheder, der er producenter eller leverandører. Formålet med CE-mærkningen er at sikre, at de byggematerialet, der anvendes i dansk og europæisk byggeri, er sikre, sunde og modstandsdygtige.

Eksempler på stål- og aluminiumskonstruktioner der skal CE-mærkes:

  • Bærende søjler, bjælker og spær
  • Trapper
  • Altaner
  • Carporte og halvtage
  • Vejportaler
  • Stibomme
  • Gang- og cykelbroer
  • Tanke og siloer

Vi tilbyder at hjælpe jer med at opbygge og implementere et ledelsessystem til certificeringen efter standarden DS/EN 1090 – Udførelse af stål og aluminiumkonstruktioner.

CE-mærket kan laves efter princippet ”keep-it-simple”.

Som en mulighed tilbyder vi efterfølgende også koordinatorservice, hvor vi f.eks. indgår i en aftale om at komme på virksomheden 2-4 gange årligt, og på den måde er med til at vedligeholde kvaliteten og lave papirarbejdet. Så kan du bruge din tid til noget andet.

Vi sætter ledelsessystemet op i EQ advance® Online, som anvendes af både små og store virksomheder.

Vi har stor erfaring med CE-mærkning

Hos Vicath EQ har vi stor erfaring i at hjælpe virksomheder med at skabe værdi for de kunder, som vi samarbejder med, ved hjælp af CE-mærkning certificering efter DS/EN 1090.

Disse standarder er vigtige at tage højde for, hvis man arbejder med bærende komponenter af stål og aluminium, der på den ene eller anden måde spiller en rolle eller indgår i byggeriet. Formålet er at sikre, at de stål- og aluminiumskomponenter, der anvendes i dansk og europæisk byggeri, lever op til krav og kvalitet og modstandsdygtighed. Det er vigtigt, at alt byggeri i Danmark og Europa foregår så sikkert som muligt, og CE-mærkning og DS/EN 1090 har til formål at sikre dette.

Standarder i CE-mærkning DS/EN 1090

Fra 1 juli 2014 kræves der certificering efter DS EN 1090.

Der er mange områder, der er underlagt retningslinjerne i DS/EN 1090, og vi hjælper jer gerne med at finde ud af, om jeres virksomhed skal følge reglerne om CE-mærkning.

Hvis det er tilfældet, kan vi opbygge og implementere et ledelsessystem i jeres virksomhed, der sørger for at jeres produkter og leverandører lever op til reglerne om CE-mærkning og DS/EN certifikatet. Vi gør det simpelt at leve op til reglerne.

Hvis du vil vide mere om os, kan du læse mere her.

Vil du vide mere om kvalitet?

Kontakt Kåre herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.