Miljøkoordinator

Vicath EQ tilbyder koordinatorservice med vedligehold af miljøområdet. Ved ISO 14001 laver vi som miljøkoordinator det praktiske arbejde med miljøledelsessystemet, audit, opdatering af lovgivning, ajourføring af miljømål og miljøhandlingsplan med forslag til procedurer og instruktioner og grønt regnskab.

Flere og flere virksomheder benytter en af Vicath EQ’s medarbejdere til koordinering af særligt udvalgte områder, bl.a. tilbyder vi løbende vedligehold af miljøområdet.

Hvis virksomheden arbejder efter ISO 14001, tilbyder vi at lave det praktiske arbejde i forbindelse med vedligehold af miljøledelsessystemet i tæt samarbejde med virksomheden.

Vi kalder det koordinatorservice.

I mange år har vi haft miljøledelse som et af vores kerneområder, så koordinatorservice kan være en god måde at bruge vores erfaringer på.

Opgaven som miljøkoordinator består typisk i årligt vedligehold med audit af miljøsystem, opdatering af miljølovgivning, ajourføring af miljømål og miljøhandlingsplan. Dokumenter gennemgås og ajourføres ved interne audit. Miljøpolitikken vurderes. Der udarbejdes forslag til procedurer og instruktioner og grønt regnskab. Der deltages i ledelsens evaluering, evt. medvirken ved ekstern audit samt løbende rådgivning om miljø. Beredskabsplaner og affaldsvejledning ajourføres.

I forløbet kan der være brug for undervisning af medarbejdere, som vi også gerne udfører. Undervisningen gennemføres med medarbejderne i aktiv deltagelse ud fra jeres ønsker omkring emnevalg.

Vil du vide mere om miljø?

Kontakt Kåre herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.