Miljøkoordinator

Vi kan være din miljøkoordinator og hjælpe med vedligehold og det praktiske arbejde omkring miljøledelse i samarbejde med virksomheden.

Vicath EQ tilbyder koordinatorservice med vedligehold af miljøområdet. Ved ISO 14001 laver vi som miljøkoordinator det praktiske arbejde med miljøledelsessystemet, audit, opdatering af lovgivning, ajourføring af miljømål og miljøhandlingsplan med forslag til procedurer og instruktioner og grønt regnskab.

Vores konsulenter arbejder med f.eks. ISO14001 og miljøledelse.

Flere og flere virksomheder benytter en af Vicath EQ’s medarbejdere til koordinering af særligt udvalgte områder, bl.a. tilbyder vi løbende vedligehold af miljøområdet. Vi kalder det koordinatorservice.

I mange år har vi haft miljøledelse og bæredygtighed som et af vores kerneområder, så koordinatorservice kan være en god måde at bruge vores erfaringer på.

Opgaven som miljøkoordinator

Opgaven består typisk i vedligeholdelse af miljøledelsessystem med f.eks.:

  • Opdatering af miljølovgivning
  • Udarbejdelse af risikovurdering
  • Udarbejdelse af procedurer ud fra risikovurdering
  • Miljøregnskab
  • Interessentanalyse
  • Ajourføring af miljømål og miljøhandlingsplan.
  • Implementering og træning af medarbejdere
  • Deltagelse i ledelses evaluering
  • Intern audit

Dokumenter gennemgås og ajourføres. Miljøpolitikken vurderes. Der udarbejdes forslag til procedurer og instruktioner og grønt regnskab. Der deltages i ledelsens evaluering, evt. medvirken ved ekstern audit samt løbende rådgivning om miljø. Beredskabsplaner og affaldsvejledning ajourføres. Vi har også erfaring med at hjælpe med sikkerhedsrunderinger.

Vi anbefaler at medarbejdere trænes f.eks. en gang om året og i forbindelse med ansættelse. Undervisningen gennemføres med medarbejderne i aktiv deltagelse ud fra jeres ønsker omkring emnevalg.

Du kan læse vores tip til at komme i gang med ISO 14001:2015 her.

Vi anbefaler miljøledelsessystemet EQ advance® Online til miljøledelse.

Du kan læse mere om os her.

#pasgodtpådigogdine

Vi hjælper dig på en direkte og imødekommende måde og målretter vores indsats ved at være lyttende og inspirerende.

Det laver en miljøkoordinator

Miljøkoordinator er ofte betegnelsen for vores medarbejdere, når de hjælper forskellige virksomheder med praktisk miljøledelse.

Opgaven består typisk af vedligehold af miljøsystem, opdatering af virksomhedens retningslinjer, så de lever op til bestemmelserne i miljølovgivningen, udarbejdelse af miljøhandlingsplaner og meget mere.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov, når vi udarbejder en strategi for samarbejdet.

Der er mange gode grunde til at arbejde aktivt med miljø og bæredygtighed. Vi har hjulpet mange forskellige virksomheder i forskellige brancher med at skabe værdi med effektiv miljøledelse.

Vi kan også hjælpe jer.

Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om de mange muligheder, som Vicath EQ kan hjælpe jer med at realisere.

 

Vil du vide mere om miljø?

Kontakt Kåre herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.