Afvigelsesbehandling

EQ advance® Afvigelsessystem er et dynamisk online system til registrering af virksomhedens afvigelser og reklamationer, også kaldet claim system. Systemet indeholder en overskuelig brugerflade og der er mulighed for flere brugerniveauer.

Der er fuld historik på alle felter og systemet kan integreres med eksisterende ledelsessystemer som f.eks. EQ advance® kvalitetsledelse.

Systemet er opbygget så det er nemt at følge med i hele processen fra opstart over behandling til afslutning. Det er nemt at danne sig et overblik over afvigelserne, og processerne styres med farvestatus (rød, gul, grøn), hvilket giver mulighed for at se, hvor langt i behandlingen man er.

EQ advance® Afvigelsessystem leveres med en skabelon for afvigelser, der er let at tilpasse, så de passer til virksomhedens krav. Det har en høj brugervenlighed, der sikrer at alle virksomhedens afvigelser nemt registreres.

Det er let at få overblik over fejltyper og omkostninger via den statistiske oversigt med dynamiske diagrammer, og afvigelsessystemet er derfor meget anvendeligt for virksomheder, der ønsker at få overblik over fejltyper og omkostninger.

Vil du vide mere om kvalitet?

Kontakt Kåre herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.