EQ advance® Online til miljøledelse

EQ advance® Online til miljøledelse er et dynamisk online værktøj til styring og dokumentation af virksomhedens opgaver i forbindelse med ledelsessystemer f.eks. ISO 14001 og ISO50001 m.fl.

Systemet indeholder overskuelige brugerflader, og der er mulighed for flere brugerniveauer.

  • Systemet ligger online med direkte adgang for relevante brugere
  • EQ Advance® online kan tilgås via browser fra PC, tablet og mobil og kan tilgås overalt, hvor der er internetdækning
  • Der er en hel fleksibel brugerflade, som virksomheden selv kan være med til at opbygge
  • Mulighed for selv at tilføje nye afsnit til systemet”
  • Systemet konverterer automatisk jeres Word dokumenter til PDF fremvisning for brugerne
  • Automatisk logføring på alle filer og dokumenter

 

EQ advance® Online til miljøledelse

I kan og må gerne selv rette i  ledelsessystem EQ advance® Online miljøledelse. Men er der brug for hjælp, så er vi her.

Der er mulighed for at ændre og opbygge virksomhedens egen brugerflade, ved hjælp af fri oprettelse af sider med knapper og billeder som henviser til de enkelte afsnit eller andre sider. Via disse muligheder kan man lave sin helt egen lagdeling og afdelingsopbygning. Vi hjælper jer med at komme i gang. I er ikke afhængige af vores hjælp til opsætning i brugerfladen eller tilpasning af dokumenter. Men vi hjælper jer gerne, hvis I hellere vil bruge tiden på andre opgaver.

EQ advance® Online miljøledelse er et fleksibelt og letanvendeligt ledelsessystem, der giver jer mulighed for selv at styre adgangen til systemet via brugeroprettelse. Systemet leveres med skabeloner til ISO 14001:2015. Der kan lægges underliggende afsnit ind i standardernes afsnit.

Der er fleksible redigeringsmuligheder, upload af revisioner af dokumenter og mange andre muligheder. Nem upload af nye dokumenter med mulighed for blot at trække dokumenter ind i systemet. Systemet sørger for indsættelse af sidehoved og sidefod baseret på jeres dokumentskabeloner.

Vi anbefaler, at man bygger ISO14001 op i EQ advance® Online for at skabe størst mulig overblik over arbejdsgange og sikre den letteste implementering. Hvis du vil vide mere, så kontakt os gerne for at en uforpligtende samtale om certificering.

Andre moduler til EQ Advance® Online Miljøledelse

EQ Advance® til ISO 14001 er bygget efter ISO14001:2015 og har dermed High Level Structure og kan let udbygges med andre moduler inden for ISO til for eksempel arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, kvalitets- eller energiledelse, som også har High Level Structure.

Vores konsulenter hjælper gerne med sparring omkring ledelsessystemet.

Hvem er vi?

Vi er eksperter i at udvikle og implementere systemer. Vi kan hjælpe med at tilpasse ledelsessystemet til din virksomhed. Vi ser gerne, at man får et system, man kan bruge til noget og ikke et system for systemets skyld. Du kan læse mere om os her og vores ydelser her.

Vil du vide mere om vores IT-løsninger?

Kontakt Jesper herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.