EQ Food® Online ledelsessystem til fødevaresikkerhed

EQ Food® Online er et dynamisk online værktøj til styring og dokumentation af virksomhedens opgaver i forbindelse med ledelsessystemer f.eks. ISO 22000, FSSC22000, BRC, IFS, GMP+ etc.

Systemet indeholder overskuelige brugerflader, og der er mulighed for flere brugerniveauer.

  • Systemet ligger online med direkte adgang for relevante brugere
  • EQ Food® online kan tilgås via browser fra PC, tablet og mobil og kan tilgås overalt, hvor der er internetdækning
  • Der er en hel fleksibel brugerflade, som virksomheden selv kan være med til at opbygge
  • Mulighed for selv at tilføje nye afsnit til systemet”
  • Systemet konverterer automatisk jeres Word dokumenter til PDF fremvisning for brugerne

EQ Food® Online er et ledelsessystem, som kan anvendes til f.eks. ISO22000, FSSC22000, GlobalG.A.P., BRC og IFS, GMP+ m.fl.

Nye muligheder

EQ Food® Online giver jer mulighed for selv at styre adgangen til systemet via brugeroprettelse.

Systemet leveres med skabeloner til ISO22000, og kan også anvendes til andre fødevarestandarder, såsom BRC, IFS, FSSC22000 eller fodersikkerhedsstandarderne indenfor GMP+.

Der er fleksible redigereringsmuligheder, upload af revisioner af dokumenter, og mange andre muligheder.

Nem upload af nye dokumenter med mulighed for blot at trække dokumenter ind i systemet. Systemet sørger for indsættelse af sidehoved og sidefod baseret på jeres dokumentskabeloner.

Kan det bruges til alle food standarder?

Det korte svar er "ja". Der er mulighed for at ændre og opbygge virksomhedens egen brugerflade, ved hjælp af fri oprettelse af sider med knapper og billeder som henviser til de enkelte afsnit eller andre sider. Via disse muligheder kan man lave sin helt egen lagdeling og afdelingsopbygning.

Der kan lægges underliggende afsnit ind i standardernes afsnit.

Systemet opbygges efter en struktur, der kan certificeres efter de kendte fødevarestandarder, og indeholder eksempler på dokumenter til opbygningen af et ISO 22000 system. EQ Food® kan nemt tilpasses til andre GFSI standarder.

Vi er eksperter i at udvikle og implementere systemer. Vi kan hjælpe med at tilpasse ledelsessystemet til din virksomhed. Vi ser gerne, at man får et system, man kan bruge til noget og ikke et system for systemets skyld.

Vi anbefaler, at man bygger sit fødevaresikkerhedssystem op i EQ Food® Online for at skabe størst mulig overblik over arbejdsgange og sikre den letteste implementering. Hvis du vil vide mere, så kontakt os gerne for at en uforpligtende samtale om certificering. Du kan læse mere her om f.eks. FSSC22000, BRC eller IFS.

Du kan læse mere om os her.

Vil du vide mere om vores IT-løsninger?

Kontakt Jesper herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.