Tilskud til rådgivning om grøn omstilling og bæredygtighed

Skal du i gang med et CO2 regnskab eller er på vej til at indføre miljøledelse, så er der åbnet op for tilskud til at sætte et projekt i gang. 

I det hele taget – står din virksomhed overfor for nye investeringer eller rådgivning på vejen mod den grønne omstilling? Så er der muligheder for tilskud.

Vi hjælper gerne med ansøgningsarbejdet, hvis der f.eks. skal søges midler til rådgivning i investeringspuljen SMV:Grøn 2.0, som varetages i Erhvervshusene beliggende i landets regioner. 

Vi har mere end 30 års erfaring med bæredygtighed og miljøledelse i praksis i mange brancher og er et af de mest erfarne konsulenthuse i Danmark på området.

Brundtlandrapporten i FN-regi beskrev i 1980’erne bæredygtighed således:

En bæredygtig udvikling er en udvikling, som opfylder de nuværende behov, uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare.

1980’erne kan lyde som længe siden og fakta er, at der er større og større interesse for en bæredygtig strategi for virksomheder, særligt fordi mange virksomheder oplever en meget stor interesse fra samfundet, kunder og forbrugere. Hvem vil ikke gerne have en god drift af virksomheden, og også være med til at sikre fremtiden? 

Næste pulje åbner 13. september, så udfyld kontaktformularen eller ring til os på 63 15 44 44, hvis du vil høre mere.

Tilskud til grøn omstilling

Vidste du, at du som virksomhed kan søge tilskud til grøn omstilling? Det er rigtig nok. Små og mellemstore virksomheder kan søge penge hjem fra SMV grøn investeringspuljen. Denne har til formål at hjælpe virksomhederne med alt fra CO2 regnskab til miljøledelse og alverdens andre bæredygtige tiltag. Dit tilskud til grøn omstilling bl.a. bruges på rådgivning og nye investeringer.

Vil du vide mere? Har du brug for hjælp til din ansøgning til SMV:Grøn? Hos Vicath EQ står vi klar til at guide dig gennem processen, hvis du ansøger om midler til rådgivning. Vi er et af de mest erfarne konsulenthuse indenfor miljøledelse og bæredygtighed i praksis.

SMV grøn – en investeringspulje til bæredygtige tiltag

Puljen SMV til grøn omstilling er en investeringspulje. Den man kan søge fra nu, kaldes for SMV:Grøn 2.0. Denne pulje uddeler tilskud til bæredygtige tiltag. Dette er er blandt andet:

  • Nye investeringer
  • Rådgivning
  • En kombination af begge

Projektet, der søges midler hjem til, skal omhandle grøn omstilling eller cirkulær økonomi.

Skal du søge om tilskud til grøn omstilling i forbindelse med rådgivning og miljøledelse? Vi har de rette kompetencer og mere end 30 års erfaring indenfor feltet – og er derfor din oplagte sparringspartner.

Du kan læse mere om os her.

Vil du vide mere om miljø?

Kontakt Kåre herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.