Tilskud til rådgivning om grøn omstilling og bæredygtighed

Skal du i gang med et CO2 regnskab eller er på vej til at indføre miljøledelse, så er der åbnet op for tilskud til at sætte et projekt i gang. 

I det hele taget – står din virksomhed overfor for nye investeringer eller rådgivning på vejen mod den grønne omstilling? Så er der muligheder for tilskud.

Vi hjælper gerne med ansøgningsarbejdet, hvis der f.eks. skal søges midler til rådgivning i investeringspuljen SMV:Grøn 2.0, som varetages i Erhvervshusene beliggende i landets regioner. 

Vi har mere end 30 års erfaring med bæredygtighed og miljøledelse i praksis i mange brancher og er et af de mest erfarne konsulenthuse i Danmark på området.

Brundtlandrapporten i FN-regi beskrev i 1980’erne bæredygtighed således:

En bæredygtig udvikling er en udvikling, som opfylder de nuværende behov, uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare.

1980’erne kan lyde som længe siden og fakta er, at der er større og større interesse for en bæredygtig strategi for virksomheder, særligt fordi mange virksomheder oplever en meget stor interesse fra samfundet, kunder og forbrugere. Hvem vil ikke gerne have en god drift af virksomheden, og også være med til at sikre fremtiden? 

Næste pulje åbner 26. april og slutter allerede 10. maj, så udfyld kontaktformularen eller ring til os på 63 15 44 44, hvis du vil høre mere.

Vil du vide mere om miljø?

Kontakt Kåre herunder, så vender hun tilbage så hurtigt som muligt.