Kvalitetskoordinator – fødevaresikkerhed

fødevaresikkerhedFlere og flere virksomheder benytter en af Vicath EQ’s medarbejdere til koordinering af særligt udvalgte områder, bl.a. tilbyder vi løbende vedligehold af kvalitet og fødevaresikkerhed.
Hvad enten man arbejder med egenkontrolprogram eller standarder som BRC, GMP+, IFS, ISO 22000 eller FSSC 22000, tilbyder vi at lave det praktiske arbejde i forbindelse med vedligehold af kvalitetsledelsessystemet i tæt samarbejde med jeres virksomhed.

Vi kalder det koordinatorservice.

I mange år har vi haft fødevaresikkerhed som et af vores kerneområder, så koordinatorservice kan være en god måde at bruge vores erfaringer på.

IMG_47121-300x200Vi udarbejder risikoanalyse, hvor de mikrobiologiske, kemiske og fysiske forhold gennemgås. Der udarbejdes HACCP plan og lægges programmer for diverse GMP/PRP’er.

Opgaven som kvalitetskoordinator består typisk i årligt vedligehold og planlægning af kvalitet og fødevaresikkerhed, opdatering af fødevaresikkerhedssystemet, ajourføring af mål for fødevaresikkerheden. Dokumenter gennemgås og ajourføres ved Interne audits. Kvalitets- og fødevaresikkerhedspolitikken vurderes. Der udarbejdes forslag til procedurer og instruktioner i tæt samarbejde med virksomheden f.eks. måling af temperaturer jf. gældende lovgivning, rengøringsplaner eller udtagelse af mikrobiologiske prøver. Der afholdes kundetilfredshedsanalyser. Der deltages i ledelsens evaluering, evt. medvirken ved ekstern audit samt løbende rådgivning om kvalitet. I forløbet kan der være brug for undervisning af medarbejdere, som vi også gerne udfører. Undervisningen gennemføres med medarbejderne i aktiv deltagelse ud fra jeres ønsker omkring emnevalg.

Vi tilbyder også koordinatorservice på miljø, arbejdsmiljø, sikkerhedsleder og som sikkerhedsrådgiver.

Vi anbefaler at man bygger ledelsessystemet op elektronisk, da det er den hurtigste vej til en god implementering af ledelsessystemer. Det giver overblik og flere kan have adgang til systemet og arbejdsgang. Du kan læse mere om EQ Food® Online.

Fødevaresikkerhed - få hjælp til kvalitetskoordinering

Fødesikkerhed er et område, der er yderst vigtigt. Det kan dog være indviklet og omfattende selv at stå for som virksomhed. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vicath EQ tilbyder effektiv koordinatorservice, hvor vi i tæt samarbejde med dig udvikler et system til sikring af kvaliteten af dine fødevarer. Der findes adskillige måder at gøre det på. Måske arbejder i med egenkontrol eller et af de mange programmer eller standarder som BRC, GMP+, IFS, ISO 22000 eller FSSC 22000 til det. Vi kan sammen med jer finde den mest optimale løsning. Vi har adskillige års erfaring og et af vores kerneområder er fødevaresikkerhed - derfor er vi din oplagte partner.

Vi koordinerer fødevare sikkerhed

Vicath EQ tilbyder flere services i forbindelse med fødevaresikkerhed. Det er f.eks.:

- Koordinatorservice

- Sikkerhedsleder

- Sikkerhedsrådgiver

I vores arbejde med fødevaresikkerheden i din virksomhed arbejder vi tæt sammen med dig. Vi arbejder med alt fra risikoanalyser til planlægning af kvalitetssikring, opdatering af jeres nuværende system samt ajourføring af fødevaresikkerheden. Derudover udarbejder vi også procedurer, som I kan følge f.eks. temperaturmåling, planer for rengøring og mikrobiologisk prøveudtagning.

Kontakt os for at høre mere om vores koordinatorservice. Du kan læse mere om os her.

Vil du vide mere om fødevaresikkerhed?

Kontakt Jesper herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.