MSC

MSC Certificering - Marine Stewardship Council

Certificeret bæredygtigt fiskeriMSC_camilla1

MSC er et globalt og anderkendt program, hvor der er fokus på at fremme bæredygtige fiskeriprincipper på markeder for fisk og skaldyr over hele verden. Sporbarhed af fisk og skaldyr skaber lettere adgang til bæredygtig fangst af f.eks. fisk. Efterspørgslen på sporbare og bæredygtige fisk er stigende verden over, og et MSC certifikat gør det nemt for alle at tage det miljømæssigt bedste valg.
Virksomheder skal overholde grundprincipper for at kunne certificeres, bl.a. skal produkter købes fra en certificeret leverandør.

Vi rådgiver om sporbarhed, massebalance og ledelsessystemet. Rådgivningsbehovet til den enkelte virksomhed tilpasses efter ønske. Vicath EQ ApS kan f.eks. hjælpe med opbygning af sporbarhedssystemet.

Vi tilbyder også at være med ved ekstern audit, hvis virksomheden ønsker dette.

Med en MSC certifikat sætter din virksomhed høje standarder for bæredygtigt fiskeri og sporbarhed.

 

MSC Certificering - Hjælp til det praktiske

MSC Certificering - marine Stewardship Council. Det er navnet på et certifikat, der betegner bæredygtigt fiskeri. Der er tale om et program, der er anerkendt globalt, og der er stor værdi i at være MSC certificeret, og certifikatet hjælper forbrugere verden over med at træffe det bæredygtige valg, når der købes fisk, skaldyr og andre produkter, der har sin oprindelse i verdens have.

Have der spiller en stor rolle i miljøet verden over. Flere og flere forbrugere efterspørger bæredygtige produkter, når de køber fisk og skaldyr.

Der er en række krav til produkter, der er MSC certificerede, og virksomheder skal overholde disse grundprincipper. Det handler eksempelvis om, at indkøb skal foretages hos certificerede leverandører. Det kræver viden om sporing, så man kan være sikker på, at de leverandører, som man samarbejder med, lever op til retningslinjerne i MSC-standarderne.

Vi kan på kompetent vis rådgive om sporbarhed og andre områder, som man skal være opmærksom på, når man arbejder med MSC.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov, når vi udarbejder strategier til de virksomheder, der ønsker at sætte høje standarder for bæredygtigt fiskeri og sporbarhed, hvilket MSC-certifikatet er en garanti for.

Vil du vide mere om food?

Kontakt Camilla herunder, så vender hun tilbage så hurtigt som muligt.