MSC

MSC Certificering - Marine Stewardship Council

MSC_camilla1

Skagerrak og Kattegat - ikke ualmindeligt at MSC CoC fisk er herfra

Certificeret bæredygtigt fiskeri

MSC er et globalt og anderkendt program, hvor der er fokus på at fremme bæredygtige fiskeriprincipper på markeder for fisk og skaldyr over hele verden. Sporbarhed af fisk og skaldyr skaber lettere adgang til bæredygtig fangst af f.eks. fisk. Efterspørgslen på sporbare og bæredygtige fisk er stigende verden over, og et certifikat gør det nemt for alle forbrugere at tage det miljømæssigt bedste valg.Virksomheder skal overholde grundprincipper for at kunne certificeres, bl.a. skal produkter købes fra en certificeret leverandør.

Vi rådgiver om sporbarhed, massebalance og ledelsessystemet. Rådgivningsbehovet til den enkelte virksomhed tilpasses efter ønske. Vicath EQ ApS kan f.eks. hjælpe med opbygning af sporbarhedssystemet.

Vi tilbyder også at være med ved ekstern audit, hvis virksomheden ønsker dette.

Med en MSC certifikat sætter din virksomhed høje standarder for bæredygtigt fiskeri og sporbarhed.

Certificering - Hjælp til det praktiske

Der er en række krav til produkter, der er MSC certificerede, og virksomheder skal overholde disse grundprincipper. Det handler eksempelvis om, at indkøb skal foretages hos certificerede leverandører. Det kræver viden om sporing, så man kan være sikker på, at de leverandører, som man samarbejder med, lever op til retningslinjerne i MSC-standarderne.

Vi kan på kompetent vis rådgive om sporbarhed og andre områder, som man skal være opmærksom på, når man arbejder med MSC.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov, når vi udarbejder strategier til de virksomheder, der ønsker at sætte høje standarder for bæredygtigt fiskeri og sporbarhed, hvilket MSC-certifikatet er en garanti for.

Andre fødevaresikkerhedsstandarder

Bliver du og din virksomhed mødt med andre krav til fødevaresikkerhed. Vi hjælper mange virksomheder med at komme i gang, implementere og vedligeholde deres certificering ud fra deres ønsker og egne ressourcer. Vi hjælper ofte med IFS, BRC, FSSC22000 og mange flere. Du kan læse mere om det ledelsessystem vi anvender, kaldet EQ Food® Online. Det gør arbejdet i både små og store virksomheder lettere at implementere, vedligeholde samt formidle til medarbejdere.

Du kan læse mere om os her.

#pasgodtpådigogdine

Vil du vide mere om MSC CoC?

Kontakt Jesper herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.