Maskinsikkerhed

maskinsikkerhed-2101-300x151

Maskinsikkerhed og sikkerhedsafstande

Maskinsikkerhed er væsentligt, når man gennemgår det fysiske arbejdsmiljø, når man gør brug af større og mindre maskiner.

Afskærmning, sikkerhedsafstande og lysgitre kan være meget væsentlige for at have en høj sikkerhed under anvendelse af maskiner som har roterende og bevægelige maskindele. Det er også væsentligt, at medarbejdere er rigtig instrueret i at anvende pågældende maskine, så det sikres at maskinsikkerhed opretholdes under brug.

Maskinsikkerhed - vi kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl

Har I større maskiner i jeres produktion? Vi kan hjælpe jer med at gennemgå sikkerheden på maskinerne, så I reducerer risikoen for uheld.

Hvis I er ved at implementere en ny maskine, kan det være en god idé at få os på banen, inden I slipper leverandøren helt. Sådan noget som afskærmning eller nødstop jf. danske regler bliver sommetider overset ufrivilligt.

Det er vigtigt at medarbejdere er trænet til at anvende maskiner rigtigt.

Her er et par tip til, hvad du kan være opmærksom på omkring god maskinsikkerhed:

  • Sikkerhed ved både ældre og nyere maskiner
  • Brugsanvisninger
  • Sikkerhedsafstande
  • Nødstop
  • Risikovurdering af maskiner
  • Lysgitre
  • Afskærmning
  • Træning og instruktion i anvendelse af maskine

Her kan du se vores arbejdsmiljøkonsulenter. Du kan også læse mere om APV her eller om Vicath EQ ApS her.

Maskinsikkerhed - hjælp til det praktiske

Hos Vicath EQ har vi stor viden om maskinsikkerhed og de krav, der er til sikkerheden, når man arbejder med maskiner. marin sikkerhed er en væsentlig faktor, når maskiner indgår i arbejdet. Både i form af stor og tunge maskiner og mindre maskiner, der spiller en mindre rolle i hverdagen.

Der er en lang række krav, som skal overholdes, når det kommer til sikkerhed på maskiner. Det handler både om opsætning, vedligehold og andre faktorer, samt at medarbejderne har modtaget den rette instruktion i brugen af maskinerne.

Vi har hjulpet forskellige virksomheder med maskin sikkerhed, og vi kan også hjælpe jer, hvis arbejdet i jeres virksomhed involverer maskiner.

Maskinsikkerhed risikovurdering og anden hjælp

Hvis maskiner, store eller små, indgår i arbejdsgangene i jeres virksomhed, kan vi hjælpe jer med sikkerheden, så I minimerer risikoen for uheld.

Vi kan både hjælpe jer med gennemgang af eksisterende maskineri og. forbindelse med opsætning af nye maskiner. Her sørger vi for at alle medarbejdere modtager relevant instruktion, så de kan betjene maskinen, overholde den påkrævede sikkerhedsafstand og på anden vis omstille sig til de nye arbejdsgange.

Vores dygtige konsulenter glæder sig til at finde en løsning, der passer til jer.

#pasgodtpådigogdine

Vil du vide mere om miljø?

Kontakt Jesper herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.