Cases

Case: Legro Gartneri A/S

Vicath EQ ApS har hjulpet Legro Gartneri A/S siden 2010 med at opretholde certificeringen på Global G.A.P, udarbejdelse af CO2 regnskaber, rådgivning om arbejdsmiljø og vedligehold i Årshjulet.  Legro Gartneri A/S dyrker og leverer krydderurter, salater og spiseblomster. Legro Gartneri A/S er pionerer og var det første gartneri i Danmark til for alvor at anvende hydroponisk dyrkning, som er en metode til at dyrke planter i render i kompost og med et lukket vandsystem. Dette er en effektiv og bæredygtig måde at dyrke afgrøder på, især i drivhuse. Niels Høgholt er medejer og står for produktionen og salget hos Legro Gartneri A/S. Niels´s hjerte banker for optimering og innovation. Han håber ved at levere lokalt producerede varer, kan gartneriet bidrage til cirkulær økonomi. Transportvejen er kort fra produktionen til supermarkederne i byerne.

Legro Gartneri A/S er certificeret i henhold til Global G.A.P. og her udtaler Niels: Vicath EQ ApS hjælper os med at holde styr på alle de krav, der er i Global G.A.P. Der er mange ting at sætte sig ind i, og vi er derfor, meget tilfredse med samarbejdet med Vicath EQ ApS. Hvis ikke vi havde styr på kravene i GlobalG.A.P, ville vi ikke kunne levere vores krydderurter, salater og spiseblomster til Salling Groups butikker, Rema 1000 og andre detailbutikker. 

Global G.A.P er et tungt område, hvor der ikke er arbejde nok til at ansætte en fuldtidsansat. Derfor er Vicath EQ ApS en stor hjælp, da de holder styr på denne certificering, vores arbejdsmiljø og vores CO 2 regnskab. Udover vores Global G.A.P, arbejdsmiljø og CO2 regnskab, har vi et IT-system, EQ Work® Control- Årshjulet. Årshjulet hjælper os med at planlægge og holde godt styr på vores tilbagevendende opgaver.

Jeg vil helt klart anbefale Vicath EQ ApS, hvis du står og mangler hjælp til jeres Global G.A.P, arbejdsmiljø, CO2 regnskab mv. Vicath EQ ApS har hele pakken, både rådgivning og IT-systemer, som gør det nemmere i vores hverdag at håndtere de forskellige dokumenter og opgaveplanlægning.