ESG

Et internationalt anerkendt værktøj

ESG er et internationalt anerkendt værktøj, som bruges til at rapportere virksomhedens arbejde med bæredygtighed. ESG står for Environment (miljø og klima), Social (social indsats) og Governance (virksomhedens adfærd). Emnet er på flere og flere virksomheders dagsorden. Der kommer krav fra omverdenen. Vi oplever også, at kunder, som allerede i dag arbejder med at forbedre bæredygtigheden, ønsker at drive en ansvarlig og bæredygtig forretning.

ESG-rapporten er et værktøj, der fortæller om virksomhedens indsats. Virksomheder oplever, at en rapporten kan påvirke omdømmet i en positiv retning. Det gælder f.eks. i forhold til muligheden for at få nye kunder. Et godt arbejdsmiljø medvirker for mange virksomheder også til at opnå bedre resultater. Dertil kommer området omkring klima og miljø, hvor vi oplever at der for mange kan være ressourcer at spare - også i forbindelse med at reducere CO2 udledningen. Danske virksomheder skal med andre ord tage stilling til ESG.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at komme videre i jeres ESG-forløb. Vi kortlægger status sammen med jer. Vi foreslår konkrete mål og giver jer et overblik over jeres muligheder og risici, i forhold til klima, miljø, sociale indsatser og ledelse.

Hvor langt er i jeres virksomhed ?

Vi hjælper jer videre med ESG og tager udgangspunkt i, hvad der allerede fungerer godt.

Vi ønsker at styrke vore kunders konkurrenceevne ved at inspirere og medvirke til, at dem, vi hjælper, kan udføre deres opgaver på den enkleste og mest bæredygtige måde uden, at der gås på kompromis med kvalitet, arbejdsmiljø, miljø eller produktsikkerhed. Når vi hjælper en virksomhed, ser vi på, hvad der fungerer godt til at begynde med, dernæst hvad status er for at have et godt afsæt til at komme videre.

Herunder ses nogle af de punkter, som vi gennemgår sammen med jer i et forløb:

  • Kortlægning af jeres ESG-forhold. Hvor står I i forhold til de 3 parametre. Hvilken dokumentation har I allerede?
  • CO2-regnskab i henhold til GHG-protokollen med scope 1, 2 og 3
  • Klimarisiko- og mulighedsanalyse
  • Dobbelt væsentlighedsvurdering, som er pejlemærke på indsatser og handlinger fremover
  • Integrer ESG i jeres hverdag og ledelsesstil. Det skal ikke være svært eller en ekstra byrde, men noget gavnligt, der udvikler virksomheden
  • ESG-strategi og rapportering inkl. code of conduct

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres ESG? Så er du hjertelig velkommen til at udfylde kontaktformularen i højre side, og så vil vi kontakte dig. Du kan også ringe til os på 63154444.

Du kan læse mere om os her

#pasgodtpådigogdine

 

 

Vil du vide mere om bæredygtighed?

Kontakt Kåre herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.