EQ Food®

EQ Food® – et fødevaresikkerhedssystem udviklet til f.eks. ISO 22000, FSSC 22000, GlobalG.A.P., BRC og IFS m.fl.

EQ Food® samler og dokumentstyrer politikker, procedurer, instruktioner og skemaer til det daglige arbejde med fødevaresikkerhed. Systemet placeres på virksomhedens netværk, så medarbejdere nemt kan finde den relevante information.

EQ Food® sikrer at kun den nyeste version af et dokument er tilgængelig for medarbejderne. Du kan benytte Word, Excel og Pdf dokumenter i systemet.

Systemet opbygges efter en struktur, der kan certificeres efter de kendte fødevarestandarder, og indeholder eksempler på dokumenter til opbygningen af et ISO 22000 system. EQ Food® kan nemt tilpasses til andre GFSI standarder.

Brugerfladen
Brugerfladen opbygges som en hjemmeside og tilpasses med logo og billeder til de enkelte moduler efter ønske. Ikoner og system struktur tilpasses ligeledes efter ønske.

Opbygning af f.eks. afsnittet til produktion og serviceydelser opbygges så fødevaresikkerhedssystemet passer til virksomheden. Dette kan f.eks. gøres med knapper for hver afdeling eller jobfunktion, flowdiagrammer eller oversigtskort over virksomheden.

Systemet har på forhånd dokumentskabeloner til håndtering af f.eks. afvigelser og forbedringer, intern audit, uddannelse og sidemandsoplæring mv.

Ved hjælp af EQ Food® funktioner som f.eks. projektmappen kan der defineres standard udtræk af dokumenter fra systemet til f.eks. undervisning af nye medarbejdere.

Administration
Dokumenterne administreres fra et tillægsprogram til Word og Excel, og EQ Food® systemet sikrer automatisk arkivering af gamle dokumenter samtidigt med at det holder styr på dato og filnavne. Med autologfunktionen fås et overblik over hvilke dokumenter der er ændret samt hvornår og hvorfor.

Vil du vide mere om EQ Food?

Kontakt Stefan herunder, så vender han tilbage så hurtigt som muligt.