EQ Advance® KS Online

Der stilles større og større krav om KS-dokumentation til det arbejde, der udføres på byggepladser og der er mange timer og penge at spare, hvis KS-arbejdet sættes ordentligt i system.

EQ Advance®KS Online er et nemt og funktionelt IT system til KS af byggeopgaver, som kan løse det.

Det er et specielt udviklet system med mulighed for at kunne dokumentere de væsentligste forhold med hensyn til kvalitetsstyring, hvor praksis er i fokus. Systemet er skræddersyet til entreprenører, el teknikker, tømrere, murere og vvs virksomheder. Der lægges vægt på at tilpasse skemaerne som ønsket.

BrugerfladenIMG_4831

Brugerfladen opbygges som en hjemmeside og tilpasses automatisk til smartphone, tablet og computer. Ikoner, logo og system struktur kan tilpasses ligeledes efter eget ønske.

Systemet har nemme funktionsmuligheder, som er let tilgængelige for alle medarbejdere i virksomheden. Systemet er opbygget med flere adgangsmuligheder, hvilket giver medarbejderne rettigheder til at tilgå projekterne på forskellige niveauer.

Ved hjælp af EQ Advance® KS Online funktioner kan virksomheden få overblik over alle sine igangværende og afsluttede projekter. Medarbejdernes mulighed for at tilgå projekterne gør, at der bliver skabt en struktureret arbejdsrutine med funktionelle tilføjelser og opdateringer til projekterne.

Funktion til upload af foto og plantegninger

Systemet er beregnet til at kunne uploade plantegninger af byggesagerne, som et pdf dokument. Der kan automatisk tilføjes og redigeres i tegningerne, direkte fra den enhed man er logget på med.

Hvis du kan gå online med din telefon, kan du uploade billeder direkte til systemet med fotoupload funktionen.

projektforside