Tilvalgsservice

Vi tilbyder flere slags tilvalgsservice. Vi går efter sloganet ”Gør det nemt – gør det billigt”. Disse 4 tilvalgsservices tager udgangspunkt i gældende lovkrav og er services til dig, der gerne vil bruge tiden på noget andet end arbejdsmiljø.

Vicath EQ tilbyder følgende services, som kan enten vælges separat eller i en serviceaftale på arbejdsmiljø

Brugsanvisninger
Har du andet at bruge din tid på end dokumention, så lad os hjælpe dig med at finde brugsanvisninger og sikkerhedsvejledninger på dit materiel. Pris på indsamling af 20 brugsanvisninger på værktøj årligt er igennem en 3-årig serviceaftale.

Pris: 1950 kr. årligt ekskl. moms.

Eftersyn af værktøj og stiger
Vi efterser gerne det elektriske el-håndværktøj og stiger og udfører den efterfølgende dokumentation. Pris på eftersyn af 20 stk. værktøjer og stiger årligt er igennem en 3-årig serviceaftale.

Pris 1950 kr. årligt ekskl. moms.

Lagertjek
Dokumenteret eftersyn af pallereoler og ikke-elektriske palleløftere. Igennem en 3-årig serviceaftale opnås dokumenteret eftersyn af pallereoler og ikke-elektriske palleløftere.

Pris: 1950 kr. årligt ekskl. moms.

Good – No good practice
Billeder siger  mere end 1000 ord, og derfor er det også en alle tiders metode til at kommunikere arbejdsmiljøinstruktioner ud på – og det kan være brug af værnemidler, indstilling af en maskine, rigtig løfteteknik eller noget helt andet. Igennem en 3-årig serviceaftale kan I få lavet 5 arbejdsmiljøinstruktioner om året.

Pris: 1950 kr. årligt ekskl. moms.

Eftersyn af værktøj og stiger

Vi kommer og laver eftersyn af det elektriske el-håndværktøj og stiger. Vi laver den efterfølgende dokumentation. nr.-21

Under sloganet “Gør det nemt – gør det billigt” tilbyder vi praktiske services, som tager udgangspunkt i gældende lovkrav og er service til dig, der gerne vil bruge tiden på din kerneforretning, og gerne vil have dokumentation i orden.